THE RETURN OF THE BEJGLI – Söralátét koncert


THE RETURN OF THE BEJGLI

2023-as minden hónap egy koncert sorozatunk utolsó Söralátét koncertjéhez értünk, amit törzshelyünkön az S8 Underground Clubban tartunk.
Ahogyan az év elején ígértük igyekeztünk az év minden hónapjában 1 koncert eseményt szervezni, ahol barátainkkal és ismerős zenekarokkal szórakoztattunk titeket, több vegyes stílusban.
Nem hiába hűségesek vagyunk ezért a legtöbb ilyen esemény az S8 Underground Clubban volt, hiszen kevés olyan hely van, ahol ennyire egyeznének az undergroundról alkotott nézeteink, ezért nem titkolt szándékunk volt oda szoktatni titeket. ;)

Az év utolsó megmozdulásán olyan zenekarokkal osztozunk a színpadon mint a S.Ö.R. (Sármos Öreg Rókák) akikkel idén már tartottunk egy sör napot, a Bastards  akik őszintébben nem is játszhatnának dirty-rockot, a Ezeröcsivel akik a Horse Power mellék zenekara és a The Age akikkel először lépünk fel.

 

Miért bejgli? Mert szeretjük.

Mindig megfogadjuk, hogy többet nem, de folyton visszatér.
Kopogtat, szűnni nem akaró lelkesedéssel ódázik ízlelőbimbóinkon és
az alkalomra vár, hogy feldagassza testünk, apró fekete gyöngyszemei boldogságot hozzon lelkünk sivatagába.
A bejgli mindig vissza tér, mindig feltűnik december utolsó napjaiban, különbnél különb fajtájában, így különleges újjáéledését nem is ünnepelhetnénk meg kellőképpen egy zenei kavalkáddal.
Öt remek zenekar öt különböző stílusban, amire érdemes lesz eljönni, hiszen sokáig nem fogunk találkozni.

 

Mi lesz jövőre?

Ez az év azon felül, hogy jól indult a vége szükségtelenül is elcsesződött, ez rányomja a bélyegét egy kicsit a jövő évre is, hiszen nem volt elég erőforrásunk, ahhoz, hogy megindítsuk a 2024-es szervezést.  Eddig átlagosan 1 évvel előre megtelt a koncertnaptárunk, nagyjából 1,5 évvel előre leszerveztük a bulikat, ebben most kicsit megcsúsztunk minden irányba, de aggodalomra nincs ok vagyunk és létezünk.  Ezért is fontos nekünk az év utolsó bulija, hiszen magunk mögött tudjuk az évet hagyni és erre nincs is jobb társaság mint ti. :)

Találkozzunk 2023. december 22-én pénteken a THE RETURN OF THE BEJGLI eseményen.

Söralátét © zenekar 2007 -2024
Az oldalon és más csatornákon közzétett, és a Söralátét zenekar által kiadott és a neve alá bejegyzett tartalmak szerzői jogok védik. Kérjük ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük!