Szapy & KS – 40. Születésnapi koncert


2021.07.30 Szapy & KS - 40. Születésnap | Schrotify Akusztik | Komodo I Söralátét I Motörhead * Mürder One - S8

Szapy & KS – 40. Születésnap |  Schrotify Akusztik | Komodo | Söralátét | Mürder One – Motörhead Tribute

 

Egy nemes eseményen jelenünk meg 2021. július 30-án pénteken, ahol Szapy és Sanyi azt a bizonyos 40. szülinapot ünnepelik meg.
Nem utolsósorban nyitjuk a rendezvényt és rajtunk kívül még rengeteg jó zenekar húzza a talp alá valót az este folyamán.

Az este 19:00-kor kezdődik, mi 19:30-kor kezdjük a közönség bemelegítését ezen nemes esemény alkalmából, majd egy jó Schrotify Akusztik követ minket, ezek után a Komodo thrash témáira zúzhattok egy jót, végül a Mürder One csendít fel sok jó Motörhead számot. A buli itt nem ér véget, mindezek után folytatódik a buli ereszd el a hajad módban.

Mivel a közösségi médiák nem viselik el a kritikus véleményalkotást, ezért oldalunkról tudtok informálódni olyan dolgokról, amit a “fész” elcsitít, így ebben az esetben is.

Az eseményt mint ahogyan a kormi rendeletben olvasható csak védettségi kártyával rendelkezők látogathatják, ezért kérünk titeket, hogy a hely érdekében enélkül ne induljatok el, nem tudunk még mi se levinni titeket.

 

Mindemellett maradunk azon álláspontunknál, hogy a jelenleg folytatott diszkriminatív megkülönböztetést a továbbiakban sem támogatjuk és nem fogjuk támogatni bárkinek bármi is ezzel kapcsolatosan a véleménye. Viszont egy olyan barátunk eseményére lettünk hivatottak, amelyet nem tudunk visszautasítani.

Söralátét © zenekar 2007 -2024
Az oldalon és más csatornákon közzétett, és a Söralátét zenekar által kiadott és a neve alá bejegyzett tartalmak szerzői jogok védik. Kérjük ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük!