Rózsaszín Pittbull ★ Szabad Prédák ★ Söralátét


Rózsaszín Pittbull ★ Szabad Prédák ★ Söralátét koncert az S8 Underground Clubban

Februárban duplázunk egyet és nagyon örömünkre szolgál, hogy tettestársai lehetünk a rosszban a Rózsaszín Pittbullnak és a Szabad Prédáknak ezen a gyönyörű szombati napon az S8 Underground Clubban. ;)

Az a jó öreg Béla bá! 5 év után újra az S8 Underground Clubban

 

5 év után ismét az S8 színpadára lép a Rózsaszín Pittbull emberiség elleni bűncselekményt elkövetni.
Tettestársainak minket és a Szabad Prédákat választották, így  együtt vonyíthatunk a bűn éjjelén, aminek mi kifejezetten örülünk, hiszen nem kis megtiszteltetés színpadra állni a közmegbotránkoztatás legendáival.

Egy fantasztikus három zenekaros este elé nézünk, és az esemény erősen telt házas eseménynek ígérkezik, így figyeljétek az eseményt és a honlapunkon közzétett információkat. :)
Akik semmiképpen nem szeretnének lemaradni, azoknak ajánljuk a hivatalos elővételi jegyoldalon megszerezhető elővételi jegyet.

Nem sokára ismét találkozhatunk, mi már nagyon várjuk az egészet és torokból fogjuk mi is üvölteni veletek Béla bá történeteit. ;)


 

Rózsaszín Pittbull

 

Szabad Prédák

 

Söralátét

Söralátét © zenekar 2007 -2024
Az oldalon és más csatornákon közzétett, és a Söralátét zenekar által kiadott és a neve alá bejegyzett tartalmak szerzői jogok védik. Kérjük ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük!