Mik is történnek mostanában 2023. Söralátét


Mik is történnek mostanában 2023 Söralátét

 

 

Meg volt az első koncertünk, egy nagyon jó kis helyen a RIFF Budapest Klubban, ahol mi nagyon jól éreztük magunkat és nagyon kellemes estét tölthettünk el.
Ebben az évben elterveztük, hogy kicsit rágyúrunk a az új számok írására, amelyek közül már hármat koncerteken is hallhattatok és a közeljövőben hallani is fogtok.
Örülünk, hogy ezek a számokkal feltudtunk titeket borzolni és reméljük minél előbb ezeket együtt is fogjuk énekelni.Mind emellett megjelentünk több számunkra ismeretlen terepen és felületen, amelyet ilyen-olyan módon próbálunk életben is tartani.
2023 a számok és a koncertek éve lesz, több koncerttel számolhattok, mint ez idáig, és megpróbálunk minél több helyre eljutni, ahol találkozhatunk veletek.

Meg volt az év bejelentkezőnk is, ahol ezekről a tervekről hallattatok egy pár sort, a kellő komolyságot nélkülöző videónkban.Ahogyan Pocok megpróbálja kivesézni, igen idén majdnem minden hónapban adunk egy koncertet, ellátogatunk Szegedre a Városi Rock Klubba is, illetve több Budapesten kívüli helyszín is tervbe van véve, de nem titok, hogy sokszor bizony a már törzshelyünké vált S8 Underground Clubban fogunk találkozni.


Új lemez a láthatáron?

 

Az idei tervek közé tartozik 3 számonként kiadni az új szerzeményeket, amelyeket végül egy 12 számos lemez lemezen szeretnénk összefogni. Ez már időszerűvé vált és időnktől függően ezt meg is akarjuk valósítani.
Igyekszünk ezzel dolgozni és minél hamarabb összerakni, amelyekhez minél előbb videó formában klipeket is szeretnénk kiadni.
Addig is találkozunk a koncerteken, vagy szóljatok oda hozzánk az utcán. ;)

Söralátét © zenekar 2007 -2024
Az oldalon és más csatornákon közzétett, és a Söralátét zenekar által kiadott és a neve alá bejegyzett tartalmak szerzői jogok védik. Kérjük ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük!