Methedras [I] | Söralátét | Hurut | N O T – S8


Methedras [I] | Söralátét | Hurut | N O T – S8 Underground Club

Deceiving Humans Over Europe 2023 elnevezésű Európa turnéra indul az olasz Methedras zenekar és az a megtiszteltetés ért minket, hogy a magyarországi állomáson egy színpadra állhatunk velük, a magyarországi Hurut és N O T zenekarokkal.

update: Mindeközben csatlakozott hozzánk az SKH zenekar is. :)

Egy igazán erős és zúzós este vár ránk az S8 Underground Clubban május második péntenkén, hiszen az olasz thrash zenekar a Methedras kis hazánkba érkezik, a Deceiving Humans Over Europe 2023 turné kereteiben.
Az este szintjét emeli még a Hurut és a N O T zenekar is, akik szintén a zúzósabb témákban utaznak, illetve mi is megmérettetünk az este folyamán,  így nem is kétséges az, hogy egy igazán jó este elé nézünk. ;)

 

Elővételben a jegyek már kaphatóak, aminek az ára 2 000 Ft, de természetesen a helyszínen készpénzben is tudtok majd jegyet venni, ami 2 500 Forintba kerül.
Jegyeket már elővételben betudjátok szeretni kizárólag a következő linken: https://s8underground.jegyx1.hu/eloadas/2401/methedras-i-soralatet-hurut-n-o-t
Fontos kihangsúlyoznunk, hogy a mi házunk tájékán is megjelentek a csaló jegyüzérek, így minden esetben kizárólag hiteles forrásból szerezzétek be a jegyeket
mint például a fenti link.
Ha netán kétségeitek támadnának ezzel kapcsolatosan nyugodtan keressetek akár az S8 Underground Clubot, akár minket is, hiszen tudjátok, hogy mindenkivel szóba állunk. :)

A hely kapu 19:00-kor nyílnak ki és az első zenekar 19:30-kor kezdi meg előadását, így érdemes minél előbb megérkezni.

 

———————————————
⬇️ Program ⬇️
———————————————
Methedras [I]
https://www.facebook.com/methedrasthrash
Söralátét
https://www.facebook.com/soralatet/
https://soralatet.com
Hurut
https://www.facebook.com/hurutband/
N O T
https://www.facebook.com/notmetalband.godollo
=================================

 

Jöjjön egy kis ízelítő az est fellépőitől. ;)

 

Methedras [I]

 

Söralátét

 

Hurut

 

N O T

Söralátét © zenekar 2007 -2024
Az oldalon és más csatornákon közzétett, és a Söralátét zenekar által kiadott és a neve alá bejegyzett tartalmak szerzői jogok védik. Kérjük ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük!