MEGJELENT A LEMEZÜNK!

Közeleg a vég! – Avagy eheti mi az isten rovat


Közeleg a vég!

Minden ember számára eljön az a korszak, amikor úgy érzi, közeleg a vég, eljut arra a pontra, amikor elérte a végzete, és nem tehet ellene semmit. Talán mindenki elgondolkozott már azon, hogy milyen lenne az a pont, amikor rájön arra, hogy nem tud az ellen semmit tenni, hogy a maga végzete elérkezzen.
Folytatjuk az “eheti mi az isten rovatunkat”, ahol a négy húros hangszerek virtuóza dobta le a lepedőt a kedvünkért, és mutatta meg szexi bájait.

Eheti naptárcelebünk sztárvendég nélkül Csomi!

Csoma Zsolt Csomi Basszusgitár Söralátét zenekar - soralatet.com

Ahogy már magad is észrevehetted, Csomi megérdemelten a tavasz.
Kecsessége és bája eluralkodik a fénykép varázslatos világában.
Hát ki ne akarná őt március, április vagy május oldalán látni? Úgy tartja azt a négy húros hangszert, mintha testének ékes kincse lenne. Láthatóan élvezettel pengeti meg éppen a húrokat, hiszen ajkainak pozitúrája mindent elárul róla. Úgy harap saját ajkába, ahogyan abba más nem tud. Jelzés értékű  gyönyörű színekben pompázó taraja kiemeli a már tökéletességig szimmetrikus fülecskéjét, amely úgy domborít a képen, mintha éppen arra fókuszált volna a kamera. A teljesség varázslatosságában az összhangsúlyt a kép színeinek retusálása nélkül oly mértékben érte volna el, hogy ragyogását egy kijelző sem bírta volna elviselni. Nem miatta! Miattatok! Nehogy valakit elvakítson ragyogó, tündöklő, csodálatos, varázslatos szépsége.
Most már értjük mi kell nektek, hiszen egyre többen követtek és kedveltek minket.
Csomi kiérdemelte a tavaszt. Légy te is Csomi, légy te is tavasz…

Ez is egy köpet a valóságból.

Jövőhéten jön utolsó tagunk sztárvendég nélkül.
Aki elolvasta idáig várjuk szeretettel 2018. Április 14. (Szombat) Budapesten a Titkok Kamrájába.
Ha nem tudod hol van, akkor meg ne félj kérdezni…

Söralátét © zenekar 2007 -2020
Az oldalon és más csatornákon közzétett, és a Söralátét zenekar által kiadott és a neve alá bejegyzett tartalmak szerzői jogok védik. Kérjük ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük!