Itt a tavasz dagad a… 2023.03.14. koncert


Itt a tavasz dagad a Bebukottak Söralátét Rainbow Puke Koriander Paradogs koncert

 

Végre beköszönt a jó idő és ennek már mi is nagyon örülünk, levetkőzzük a téli napok alatt felöltött burkot és kivirágzunk, mint ilyenkor azt illeni szokás.

2023. március 14. (kedd) ismét az S8 Underground Clubba látogatunk, ahol megismételjük a decemberi felállást, így a Bebukottak, Négykézláb, Rainbow Puke, Paradogs és Koriander zenekarokkal is találkozhattok.

Ne szegje kedvét senkinek, hogy egy fennkölt keddi napra esik a buli, hiszen a következő nap jó eséllyel sokunknak munkaszüneti nap lesz, így nem lesz akadálya az esti dajdajozásna

Mint ahogyan már megszokhattátok, szeretünk titeket is bevonni az estébe, na csak úgy ácsingózzatok egész este, így most is egy szuper remek ötlettel rukkolunk majd elő a koncerten, hiszen már tudtok táncolni, tudtok torkaszakadtából üvölteni, itt az ideje, hogy valami újdonsági is történjen. ;)

Szerencsére még 4 másik remek zenekar előadását tudjátok élvezni, így nem is lehet kétséges, azt este hangulata. :)
Várunk titeket szeretettel. :)

Söralátét © zenekar 2007 -2024
Az oldalon és más csatornákon közzétett, és a Söralátét zenekar által kiadott és a neve alá bejegyzett tartalmak szerzői jogok védik. Kérjük ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük!