MEGJELENT A LEMEZÜNK!

Olvasósarok


Közeleg a vég!

Minden ember számára eljön az a korszak, amikor úgy érzi, közeleg a vég, eljut arra a pontra, amikor elérte a végzete, és nem tehet ellene semmit. Talán mindenki elgondolkozott már azon, hogy milyen lenne az a pont, amikor rájön arra, hogy nem tud az ellen semmit tenni, hogy a maga végzete elérkezzen.
Folytatjuk az “eheti mi az isten rovatunkat”, ahol a négy húros hangszerek virtuóza dobta le a lepedőt a kedvünkért, és mutatta meg szexi bájait.

Eheti naptárcelebünk sztárvendég nélkül Csomi!

Csoma Zsolt Csomi Basszusgitár Söralátét zenekar - soralatet.com

OLVASS TOVÁBB

Ezt látnod kell! Úristen, ha nem látod, akkor nem is vagy ember.

Eheti mi az isten rovatunk Ricsivel folytatódik, aki nem volt rest a morcos jóképű szerepét vállalni.
Annyira jól sikerült az ábrázolás, hogy muszáj volt olyan címet adni neki, ami bevonzza a közönséget, és hát a legbölcsebbek legbölcsebbikének a tapasztalata is azt mutatja, hogy ilyen szalagcímet kell adni mindennek, amit szeretnénk, hogy megnézzenek.
Vörös Richárd Solymáz Söralátét dobosa - https://soralatet.com

Tekintetét leszögezi a 21. századi technika, amelynek környezetét a füst és az igen élénk zöld teszi kirívóvá, jelezve,  készen áll az átalakulásra.
Tartása olyan fenséges, mint aki órákat állt a zuhanyzóban a hideg víz alatt, amely hatására keze és lába és más, egyéb testrészei megmerevedettek.

 

OLVASS TOVÁBB

Miért mennénk el mi is az apróságok mellett?

 

Nem tudunk elmenni amellett a kis apróság mellett, hogy mostanában cuki vagy morcos képeket kell feltölteni ahhoz, hogy észre vegyenek valakit. Nos, mi is elindítjuk ezt a remek szokást, hátha, mondom, hátha pozitív attitűdje alakul ki a dolognak.
Eheti etápunkban Pocok méretteti meg magát!

Söralátét - Pocok mi az isten ez? - https://soralatet.com

OLVASS TOVÁBB

Söralátét © zenekar 2007 -2020
Az oldalon és más csatornákon közzétett, és a Söralátét zenekar által kiadott és a neve alá bejegyzett tartalmak szerzői jogok védik. Kérjük ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük!