MEGJELENT A LEMEZÜNK!

Ezt látnod kell! avagy heti mi az isten rovat


Ezt látnod kell! Úristen, ha nem látod, akkor nem is vagy ember.

Eheti mi az isten rovatunk Ricsivel folytatódik, aki nem volt rest a morcos jóképű szerepét vállalni.
Annyira jól sikerült az ábrázolás, hogy muszáj volt olyan címet adni neki, ami bevonzza a közönséget, és hát a legbölcsebbek legbölcsebbikének a tapasztalata is azt mutatja, hogy ilyen szalagcímet kell adni mindennek, amit szeretnénk, hogy megnézzenek.
Vörös Richárd Solymáz Söralátét dobosa - https://soralatet.com

Tekintetét leszögezi a 21. századi technika, amelynek környezetét a füst és az igen élénk zöld teszi kirívóvá, jelezve,  készen áll az átalakulásra.
Tartása olyan fenséges, mint aki órákat állt a zuhanyzóban a hideg víz alatt, amely hatására keze és lába és más, egyéb testrészei megmerevedettek.

 


Arcán látszik a düh, amely telefonjának kijelzőjére irányítva jól felismerhetően egy hasonló cikkszerűséget olvas.
Habár szemein látszik az értelem azon fénysugara amely beragyogja mindennapjait, de értetlenül áll a világ előtt, és azt motyogja bájos, arányos orra alatt, idézem “Még egy ezt látnod kell, és metamorfózist hajtok végre”. Zöld lesz, de milyen zöld! A Zöld a harag szimbolizálása a 2000-es évek óta, hiszen nevezzük nevén, Hulk is zöld. A klisékkel teli ábrázolást Ricsi egyedivé tette, egy mellkasát kinyomó büszke ember képe ez! Egy szép, büszke emberé! Kinek nem kéne egy ilyen szép, büszke ember?
Egy ilyen ember megér egy naptár képet, talán a tavaszét!
Nem kell kihangsúlyozni, hogy kontextusában mennyire életszerű a kép, hiszen minden háztartásban megtalálható a füst elektronikai készülékeinkben, csak ki kell belőle szedni, vigyázva arra, hogy ne sokat termeljünk ki belőle, hiszen miden készülékünk füsttel működik, ha túl sok jön ki belőle, még a végén nem fog működni.
Nem is szeretném tovább ragozni ezt a mesterművet, amely talán bejárja a világot is, hiszen látnod és tudnod kell azt, Ricsi milyen.
Ha szeretnéd Ricsit látni élőben a környezetét zöldé varázsolva, füst felhők között, téged is várunk 2018. Április 14-én, Szombaton, ahol Ricsi neked is ilyen pózba csapja magát, ha szeretnéd!

Jövőhéten egy újabb fenséges ábrázolással térünk vissza, hiszen mi is rájöttünk arra, hogy ez kell az embereknek.
Enélkül senkik vagyunk, és azok is maradunk, mi meg azért nem szeretnénk azok lenni, mert hát az miért jó?
Egyéniségek vagyunk, akik mások egyéniségei szerint szeretnénk érvényesülni természetesen úgy, mint mindenki más!

Ez is egy köpetnyi a valóságból…

 

Söralátét © zenekar 2007 -2020
Az oldalon és más csatornákon közzétett, és a Söralátét zenekar által kiadott és a neve alá bejegyzett tartalmak szerzői jogok védik. Kérjük ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük!