Bye Bye Nyár Punk Night – Pusztaföldvár


Bye Bye Nyár Punk Night

2023 szeptember 16-án indulunk a viharsarokra, és egy hatalmas bulit csapunk Pusztaföldváron a Patkány Fészekben az Eresz Alá Szorult Uborkával, a The D.I.Y.-nal és az Agydaganattal karöltve.
Egy igazán remek este elé nézünk azonban nem mehetünk el amellett, amit pár napja tudtunk meg mi.

Egy ereszd el a hajam buliból hirtelen segélykoncert

A 2023. szeptember 16-i pusztaföldvári buli csupán egy mindenki számára ingyenes ereszd el a hajam eseménynek indult.
Azonban az elmúlt napokban kaptuk azt a hírt, hogy Sibeling Kati, aki nemcsak a zenekarunk egyik legrégebbi lázadója, hanem barátunk is, stroke-t kapott és jelenleg is kórházban van, nem túl jó állapotban.
Mivel mi egymásért vagyunk, és valamelyikünk most bajba került mindent megteszünk annak érdekében, hogy segítsünk rajta, nem csak anyagilag, hanem kapcsolatainkkal is, hogy minél előbb felépüljön és köztünk lehessen újra.
Az itt fellépő zenekarok 100%-a egyetértett abban, hogy mivel mindig vagytok egy páran, akik önszántatokból támogattok minket és a zenekarokat, ezért ezt az összeget most közvetítők nélkül továbbadjuk Katiéknak.
Ha tudtok, segítsetek ti is ebben, és itt nem csak az anyagiakról beszélünk, hanem minden másról is. Ha van bármi, amiben támogatni tudjátok, nyugodtan írjatok bármelyik zenekarnak Agydaganat, Eresz Alá Szorult Uborka zenekar EASZU, Söralátét, The DIY – Do It Yourself zenekar, hiszen mi 100%-ban mellette állunk és mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél hamarabb újra köztünk legyen.

 

 

 

 

Söralátét © zenekar 2007 -2024
Az oldalon és más csatornákon közzétett, és a Söralátét zenekar által kiadott és a neve alá bejegyzett tartalmak szerzői jogok védik. Kérjük ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük!