Boldog szülinapot Balázs 50! koncert


Balázs 50 – avagy, a whisky tartósító hatása

Bár Balázsunk életkorát a mai napig nem hisszük el, azonban mint szokás mondani, az ünneplésre mindig kell találni egy alkalmat,
így most sem lesz másképpen, ha elakarja hitetni a világgal, hogy már 50 éves az alig 20-nak látszó lélekben 8-nak ítélendő kedvenc kis pajtásunk, ám nem állunk a boldogság útjába. :)
Örülünk, hogy ezen az eseményen az S8 Underground Club színpadáról mi is felköszönthetjük.

 

Egy óriási punk-rock bulinak nézünk elébe!

Egy különleges alkalom, különleges eseményt kíván, így nem kis bulira készülünk mi is az S8 Underground Clubba, hiszen az ember életében egy fél évszázadnyi idő nem csekély.
Mindeközben megpróbáljuk megfejteni Balázsunk nagy titkát, hogy hogyan tudta magát ilyen jól konzerválni magát, megőrizni báját és fittségét, de elsősorban megszeretnénk tudni a nagy titkot, amit bár mindenki tud csak nem sejt. :)

Nagyon várjuk a bulit, hiszen rajtunk kívül, a Paradogs, a Pernahajders, a Sidol és nem utolsósorban az Ingerküszöb lép fel, így a hangulat nem is kérdéses.
Mind emellett külön örülünk, hogy így torokból üvölthetjük Balázsék repertoárjából a Pici Cicát, amit nektek is szívből ajánlunk! :D

SIDOL

 

Pernahajders


 

Ingerküszöb

 

Söralátét

 

Paradogs

Söralátét © zenekar 2007 -2024
Az oldalon és más csatornákon közzétett, és a Söralátét zenekar által kiadott és a neve alá bejegyzett tartalmak szerzői jogok védik. Kérjük ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük!