2023.04.08. (Szeged) egy hatalmas buli volt


Óriási koncert volt április 8-án Szegeden a Városi Rock Klubban és ezt mind nektek köszönhetjük!

Bár egy kicsit megcsúsztunk, hiszen telik az idő, ha jól szórakozik az ember, de nem mehetünk el amellett, hogy egy eszméletlen koncerten vagyunk túl, ami nem máshol volt mint Szegeden a Városi Rock Klubban.
Ezúton is köszönjük az Eresz Alá Szorult Uborkáéknak és a The Little Moths Bandnek  a meghívást nagyon jó volt velük egy színpadon állni.

 

Üdvözlök mindenkit ezen a gyönyörű szép hétfői napon.

Kicsit megcsúsztunk a videó kiadásával, közzétételével, de hát telik az idő, ha jól szórakozik az ember.
Mi is így teszünk egyébként, de nem mehetünk az előtt el, és mellette sem, nem előtte, hogy április 8-án volt Szegeden a Városi Rock Klubban egy fantasztikus bulink, nagyon jó közönséggel.
Egyébként nagyon meghatódtunk ott az eseményen, pláne akkor amikor azt mondtátok, hogy a mi számainkon nőttetek fel.
Szóval két kapuzárási pánik között, nagyon jól esett a kis lelkünknek, szívünknek hiszen viccet félre téve mi ezért csináljuk és ezért vagyunk itt. Miattatok! És örülünk neki, hogy ezt, ezeket a szavakat, ezeket a gondolatokat amiket mi közvetítünk felétek ilyen szinten eljutnak hozzátok. Szóval köszönjük szépen még egyszer, ti vagytok a legjobbak! :)

UI.: Ezúton is gratulálunk az EASZU-nak, hogy május 6-án a The Exploited előzenekara lehet! :)

 

Söralátét © zenekar 2007 -2024
Az oldalon és más csatornákon közzétett, és a Söralátét zenekar által kiadott és a neve alá bejegyzett tartalmak szerzői jogok védik. Kérjük ezt tartsd tiszteletben. Köszönjük!